Svaki sudionik svojom prijavom izravno je suglasan da na utrci, odnosno web stranici za praćenje prijava utrke i web stranici SRK BARABER EXTREME TEAM mogu biti objavljeni osobni podaci poput Imena, naziva tima, mjesta i države iz koje dolazi, spola iznosa uplaćene startnine i potvrde prijave. Ostali podaci poput telefonskog broja i emaila, te eventualno neki drugi podaci neće biti javno objavljivani i organizator će ih ukloniti iz svoje baze podataka nakon završetka Utrke.

SRK BARABER EXTREME TEAM ulaže velike napore kako bi se osigurala sigurnost osobnih podataka te usklađenost s važećim propisima o zaštiti podataka (poput Opće uredbe o zaštiti podataka, Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka i dr.). Napominjemo kako su Vaši podaci savjesno zaštićeni od gubitka, uništenja, manipulacije, neovlaštenoga pristupa i neovlaštenog izdavanja.

Izjava odgovornosti

Svaki natjecatelj svojom prijavom izravno je suglasan da se na utrci natječe na osobnu odgovornost, da je upoznat sa pravilima i propisima utrke kojih će se pridržavati te da je upoznat sa mogućim rizicima koje ovo natjecanje sadrži što može rezultirati zdravstvenim poteškoćama (kao što su sunčanica, dehidracija, hipotermija, ugriz ili ubod različitih insekata, različite alergije i sl.), te fizičkim ozljedama i smrtnim slučajem.
-Svaki natjecatelj izjavljuje da posjeduje svu propisanu opremu kao i sva potrebna znanja i vještine potrebne za kretanje i orijentaciju po urbanim, vodenim i šumskim predjelima .
-Svaki natjecatelj je dužan se pridržavati svih pravila i propisa dobivenih pismenim ili usmenim putem od strane organizatora radi svoje osobne sigurnosti i sigurnosti ostalih natjecatelja, gledatelja i organizatora utrke.
-Svojom prijavom natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke bilo prema natjecateljima ili trećim osobama.
Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je zdravstveno sposoban i u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja te se obvezuje nositi svu propisanu obaveznu opremu tijekom cijele utrke.
Natjecateljima mlađima od 18 godina (dozvoljeno je natjecanje jedino uz pratnju roditelja ili opunomoćene punoljetne osobe.).

Prijave za Belišćanski Cener 2020

View Table: Svi prijavljeni

Back to List  Add 

ID
209
Kategorija
5 km
Ime
Mirta
Prezime
Mikec
Tim
Škola trčanja Hrvatski sokol
Spol
Ž
Država
Hrvatska
Mjesto
Osijek
Potvrda prijave
Da
Kn
100

 

 ©2020 Belkatalog